Здравейте! Казвам се Гери Налбантова. Занимавам се с клетъчно хранене, здравословен начин на живот и детско здраве. Потърсих г-жа Емоцията за пръв път, когато исках да изненадам много близка за мен братовчедка за нейния 30-ти рожден ден през 2020. Организацията на изненадата, която не бе никак малка, отне около седмица. Изключително бързо и на високо ниво. Изненадата беше по-голяма и по-емоционално от колкото очаквах да бъде. Емоцията беше за всички ни, участващи в проекта. Братовчедка ми беше толкова щастливо изненадана, че й трябваха няколко дни да се събере, за да ми разкаже колко прекрасно е било преживяването за нея. “Ако имах шанса да си избера подарък за този рожден ден, това би бил подаръкът, който бих избрала!”

До ден днешен, когато разказвам за тази изненада, сълзи на радост се стичат по бузите ми. По време на самата изненада бях в час с всичко случващо се на терена. Изключително изживяване!

Не се колебай, а на най-добрия подарък заложи, а именно – емоционалният! Защото ще бъде помнен дълго след това! Използвам услугата многократно.

Подари емоция е моят начин да покажа на близките си в България, че са в сърцето ми!