Лого Подари емоция_запазен знак_БЕЗ фон

Идеи за оригинални подаръци за мъж

Христина Лакева
Аз съм Христина Лакева и приятелите ме наричат ЕМОЦИЯТА. Обичам и умея да вълнувам. Създател съм на услугата Подари емоция, с която организираме изненади и изживявания за любими хора, по различни поводи.

Нестандартни мъжки приключения-как да им подарим едно различно изживяване

Всички обичаме да правим любимите си мъже щастливи. Дали става въпрос за нашата половинка, за любящия ни баща, скъп приятел или ценен колега… И с всеки следващ празник или повод, идеите ни малко по малко се изчерпват.

Ето затова ние, от „Подари Емоция“, ви предлагаме няколко от многото идеи които имаме и можем да претворим специално за вас и мъжа, който ще се наслади изненадата. Разбира се, вариациите и идеите са разнообразни и всяко нещо ще бъде претворено през вашия поглед за неговото добро настроение и прекрасни спомени.

В света жената познава два вида мъже: Алфа мъжкари, които търсят силен адреналин и по-романтични души, които с умиление ще се радват на  всякакви романтични изживявания. Затова и сме готови с опции за всеки!

Ако мъжът, когото ще изненадаме заедно, обича адреналина, обича високите скорости… Обадете ни се или ни пишете! Ще му подготвим висок клас Off-Road изживяване. Помислете само как ще се зарадва, в ден, в който уж „нямате никакви планове“ спонтанно да му кажете: „Тръгвай! Имам идея.“ и до последно никой от групата ви да не знае каква е тя и къде отивате. А вие го водите да се вози 1 час по off-road маршрут с висок клас тунингован, състезателен джип. Мирисът на бензин, чувството за мощ, нагазването в дълбоки и кални локви и блата, изкачването на трудни и недостъпни терени… И, бъдете спокойни, ще бъде возен и анимиран, както и обезопасен, от професионалисти! Има много мъже, които само си мечтаят за подобно изживяване. А вие, с наша помощ, можете да им го подарите!

Друг подобен тип е дрифтът. Независимо дали ще избере да усети тръпката от пасажерската седалка или сам ще изтърка гумите – високият адреналин е гарантиран. Помогнете на своя любим или близък да се почувства герой от поредицата „Бързи и яростни“! Пистата ще е само за него, мощен състезателен автомобил и два комплекта гуми за онзи, в чиято кръв тече бензин! И ние ще организираме всичко до най-малкия детайл!

I believe I can fly! Да можеш да полетиш над поля и гори е висша форма на могъщество! А вие можете да се насладите дори заедно на едно от най-интересните и оставящи без дъх приключения. Да се рееш безгрижно като птица, да усетиш истински чистия и свеж въздух… Да се насладиш на панорамната гледка над гр. Сопот, от високо…

Има и един друг тип мъже, по-тихи и скромни, чиито развлечения и желания са свърани с романтиката и с доставянето на наслада за душата.

Представете си голямо събиране, юбилей, или скромно посрещане вкъщи, или на ресторант. И този човек има много близки и познати, които искат да го поздравят, да му кажат нещо специално, да му благодарят… каквото им е на сърцето в този момент. Представете си сега: ние да съберем видеоматериал с послание от всеки един от тях, да го монтираме професионално… Фон, любима музика… любими снимки, напомнящи за прекрасни спомени… Да, това е супер въздействащо и една романтична натура ще остане очарована от подобна изненада. А ние ще направим всичко, изпипано до последния детайл и изготвено специално за вас.

И като говорим за парти, събиране и купон…. Всеки купонджия с голямо чувство за хумор ще оцени подобаващо появата на Stand Up комедиант на неговото парти. Комикът по предварително зададени опорни точки ще създаде сценарий и незабравими шеги, с които още повече да вдигне градуса на доброто настроение на своя домакин. Както и на всички гости, разбира се! Смехът е здраве, а всички пожелания започват с: „Да си жив и здрав…“

Дали този специален мъж, на когото ще подготвим изненада, обича да готви? А дали обича да готви с вас? Или пък… ще му е за първи път! Няма значение! Дали ще е вкъщи, също! Можем да подберем специални продукти, за любими негови ястия. Можем да намерим рецепти или пък да ви докараме професионален говач, който да помогне с наставления! И вие сами да си приготвите пиршество от храна, коктейли… Ще ви помогнем и обстановката да бъде вълнуваща, романтична и запомняща се!

Още една идея! Ммм, защо пък да не го запишете на курс за завъркване на всякакви вълшебни отвари – коктейли! Ще станете хит сред гостите си, а той ще бъде горд барман… и… Най-важното – ще може постоянно да глези вас с някой елексир.

Разбира се, това са само няколко идеи, които решихме да ви дадем за ориентир. Ние обичаме предизвикателствата и постоянно разгръщаме хоризонта си. Имаме Доставчици на щастие в цялата страна. Трябват ни само повече насоки: за кого правим този специален, емоционален подарък, какво обича и какво ще го направи щастлив. Всичко останало е наша работа!

Обадете ни се и нека заедно подарим Емоция!

Сподели

error: Съдържанието е защитено!!