Лого Подари емоция_запазен знак_БЕЗ фон

Идеи за оригинален подарък за мъж

Христина Лакева
Аз съм Христина Лакева и приятелите ме наричат ЕМОЦИЯТА. Обичам и умея да вълнувам. Създател съм на услугата Подари емоция, с която организираме изненади и изживявания за любими хора, по различни поводи.

Нестандартен подарък за мъж – мъжки приключения или как да им подарим едно различно изживяване

Всички обичаме да правим любимите си мъже щастливи. Дали става въпрос за нашата половинка, за любящия ни баща, скъп приятел или ценен колега… И с всеки следващ празник или повод, идеите ни за подарък за любимия мъж малко по малко се изчерпват.

Ето затова ние, от „Подари Емоция“, ви предлагаме няколко от многото идеи, които имаме и можем да претворим специално за вас и мъжа, който ще се наслади изненадата. Разбира се, вариациите и идеите са разнообразни и всяко нещо ще бъде претворено през вашия поглед за неговото добро настроение и прекрасни спомени. Можете да чуете сами какво споделят нашите клиенти за нас!

В света жената познава два вида мъже: Алфа мъжкари, които търсят силен адреналин и по-романтични души, които с умиление ще се радват на  всякакви романтични изживявания. Затова и сме готови с опции за всеки!

Подарък за мъж, който обича силните усещания и адреналина

Офроуд приключение

Ако мъжът, когото ще изненадаме заедно, обича адреналина, обича високите скорости… Обадете ни се или ни пишете! Ще му подготвим висок клас Off-Road изживяване. Помислете само как ще се зарадва, в ден, в който уж „нямате никакви планове“ спонтанно да му кажете: „Тръгвай! Имам идея.“ и до последно никой от групата ви да не знае каква е тя и къде отивате. А вие го водите да се вози 1 час по off-road маршрут с висок клас тунингован, състезателен джип. Мирисът на бензин, чувството за мощ, нагазването в дълбоки и кални локви и блата, изкачването на трудни и недостъпни терени… И, бъдете спокойни, ще бъде возен и анимиран, както и обезопасен, от професионалисти! Има много мъже, които само си мечтаят за подобно изживяване. А вие, с наша помощ, можете да им го подарите!

Дрифт изненада

Друг подобен тип е дрифтът. Независимо дали ще избере да усети тръпката от пасажерската седалка или сам ще изтърка гумите – високият адреналин е гарантиран. Помогнете на своя любим или близък да се почувства герой от поредицата „Бързи и яростни“! Пистата ще е само за него, мощен състезателен автомобил и два комплекта гуми за онзи, в чиято кръв тече бензин! И ние ще организираме всичко до най-малкия детайл!

Изживяване с делтапланер

I believe I can fly! Да можеш да полетиш над поля и гори е висша форма на могъщество! А вие можете да се насладите дори заедно на едно от най-интересните и оставящи без дъх приключения. Да се рееш безгрижно като птица, да усетиш истински чистия и свеж въздух… Да се насладиш на панорамната гледка над гр. Сопот, от високо…

Подарък за мъж, който оценява романтичните жестове

Има и един друг тип мъже, по-тихи и скромни, чиито развлечения и желания са свърани с романтиката и с доставянето на наслада за душата.

Видео поздрав

Представете си голямо събиране, юбилей, или скромно посрещане вкъщи, или на ресторант. И този човек има много близки и познати, които искат да го поздравят, да му кажат нещо специално, да му благодарят… каквото им е на сърцето в този момент. Представете си сега: ние да съберем видеоматериал с послание от всеки един от тях, да го монтираме професионално… Фон, любима музика… любими снимки, напомнящи за прекрасни спомени… Да, това е супер въздействащо и една романтична натура ще остане очарована от подобна изненада. А ние ще направим всичко, изпипано до последния детайл и изготвено специално за вас.

Гост комедиант

И като говорим за парти, събиране и купон…. Всеки купонджия с голямо чувство за хумор ще оцени подобаващо появата на Stand Up комедиант на неговото парти. Комикът по предварително зададени опорни точки ще създаде сценарий и незабравими шеги, с които още повече да вдигне градуса на доброто настроение на своя домакин. Както и на всички гости, разбира се! Смехът е здраве, а всички пожелания започват с: „Да си жив и здрав…“

Приключение в кухнята

Дали този специален мъж, на когото ще подготвим изненада, обича да готви? А дали обича да готви с вас? Или пък… ще му е за първи път! Няма значение! Дали ще е вкъщи, също! Можем да подберем специални продукти за любими негови ястия. Можем да намерим рецепти или пък да ви докараме професионален говач, който да помогне с наставления! И вие сами да си приготвите пиршество от храна, коктейли. Ще ви помогнем и обстановката да бъде вълнуваща, романтична и запомняща се!

Коктейлно парти

Още една идея! Ммм, защо пък да не го запишете на курс за забъркване на всякакви вълшебни отвари – коктейли! Ще станете хит сред гостите си, а той ще бъде горд барман… и… Най-важното – ще може постоянно да глези вас с някой елексир.

Разбира се, това са само няколко идеи, които решихме да ви дадем за ориентир. Ние обичаме предизвикателствата и постоянно разгръщаме хоризонта си. Имаме Доставчици на щастие в цялата страна. Трябват ни само повече насоки: за кого правим този специален, емоционален подарък, какво обича и какво ще го направи щастлив. Всичко останало е наша работа!

Обадете ни се и нека заедно подарим Емоция!

Сподели

error: Съдържанието е защитено!!