Лого Подари емоция_запазен знак_БЕЗ фон

Емоционално посрещане – изненада на летище София

Христина Лакева
Аз съм Христина Лакева и приятелите ме наричат ЕМОЦИЯТА. Обичам и умея да вълнувам. Създател съм на услугата Подари емоция, с която организираме изненади и изживявания за любими хора, по различни поводи.

Как посреща любимия си на Рождения му ден (Юбилей) жена, която обича и се чувства обичана

Гледали ли сте филма “Наистина любов” (Love actually)? Започва и завършва с емоционални сцени от летището… Хората, които се посрещат и изпращат – със сълзи, с надежда, копнеж, страст, нетърпение, трепет и много любов.

филма "Наистина любов" (Love actually)

Това е филм, от който може да се вземе много: за романтиката, приоритетите, взаимоотношенията, музиката, сбъднатите мечти, смеха, чувствата и красотата във всичко това.

Посрещане-изненада
Посрещане-изненада на Мими от Лондон, по време на Пандемията. Това е група от хора, които станаха приятели онлайн, но никога не се бяха виждали на живо!

Правили сме не едно и две посрещания – изненада на летище София: с гайда и момиче в народна носия, с табелки, с питка, мед и сол, с плюшени играчки, с балони, с лимузина и много други. За приятели, за роднини, родители, чужденци и българи.

Но ни липсваше в историята – посрещане на любим човек! Най-вероятно сме си чакали точния момент и точните хора, за да ни се получи по най-запомнящия се начин.

Потърси ни Георгия, която искаше да зарадваме и впечатлим приятеля й Николай. Поводът е рождения му ден, който е и Юбилей – 30-тата му годишнина. До последно не знаехме дали ще може да си дойде тогава, тъй като работи в Кипър и държахме цялостната организация на полусъединител.

Това, което му направихме като най-стойностен подарък, който може да получи човек на тази и след тази възраст е Видео-поздравителна картичка – филм, в който монтираме по наш сценарий, клипчета с поздравления и спомени от всичките му близки хора. Включваме и снимки, и любима песен/ мелодия. Суууупер зареждащо, смислено и пълно с обич, което, обаче предвидихме за вечерта.

Така или иначе, стана ясно, че Николай се прибира в София и каца точно на рождения си ден. Включихме турбото и задействахме следната емоционална изненада, която е трудно да се разкаже, но може да се види и усети от клипа, който направихме след това.

ПОСРЕЩАНЕТО!

Георгия посрещна Николай изненадващо, директно на изхода на чекаута на Терминал 2, тъй като обикновено, когато е с колата си, не може да мръдне от нея и е отвън. След това го заведе до три млади, красиви и даровити момичета, облечени в народни носии (хор Нуша), които му изпяха любимата им народна песен “Девойко мари хубава” – акапелно. Последвано от трогателна вариация на “Честит рожден ден, Николай”. Разбира се, че всички хора наоколо снимаха и ръкопляскаха – направихме деня не на един и двама.

“Суров” материал може да видите тук

Това не беше всичко. Пред летището ги очакваше лимузина, която ги откара в много приятен и романтичен ресторант за обяд. За там бяхме подготвили кутия с 5 бутилки вино, със специални етикети с техни снимки и наречени поводи, по които той да ги отваря.

Всичко това оформи незабравимия рожден ден на Николай, по поръчка и с дейното участие на неговата любима.

НЕЗАБРАВИМ СПОМЕН

Колко време ще се говори за всичко това? Дали ще му остане за цял живот? Как се е почувствал след толкова голям прилив на любов, отношение и уважение?

Ние знаем отговорите на тези въпроси и е факт, че това ще си остане незабравимо изживяване и за нас. Щастливи сме, когато може да ви правим и вас греещи преливащи от любов, благодарност, по-уверени, хармонични и заредени!

А ето и още един спомен, който си е само наш и за който не сме били подготвени, но се случва в процеса на изненадите: 22 минутно очакване да се появи Николай, при което дори ненадейно ни спира лайва от летището, преди да се е появил той реално. Вие преценете дали е смешно, забавно, емоционално, вълнуващо или нелепо. 😉 ВИДЕО

Дали може да зарадваме и ваш близък по подобен начин на летище София, Бургас, Варна – разбира се! Както става ясно, това са ни едни от любимите, емоционални и незабравими поводи и места за изненада!

Ние умеем да вълнуваме!

Свържете се с нас: https://podariemocia.com/%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%ba%d1%82%d0%b8/

Сподели

error: Съдържанието е защитено!!