Лого Подари емоция_запазен знак_БЕЗ фон

50-годишнина от сватба – как зарадвахме юбилярите за техния празник

Христина Лакева
Аз съм Христина Лакева и приятелите ме наричат ЕМОЦИЯТА. Обичам и умея да вълнувам. Създател съм на услугата Подари емоция, с която организираме изненади и изживявания за любими хора, по различни поводи.

Изненадващо празнуване на Златна сватба

Разговорите  за това събитие започнаха още от миналата година. То не се появява изненадващо. Достатъчно е да си отделим малко време, за да си запишем какви важни поводи предстоят и оттам да направим план кое след кое ще планираме и организираме.

50 години брачен живот звучи сериозно и си е така!

Да организираш Златна сватба на свекъра и свекървата си е голяма чест, отговорност, удоволствие и възможност да им покажеш колко ги обичаш, уважаваш и цениш!

Около месец отне самата подготовка, за да организираме цялостното изненадващо празненство. Датата е 19.03. и имахме късмет, че тази година беше в събота!

Подготвихме им тоалети, поканихме ги в хотел (където помолихме да украсят стаята им като за младоженци), на 25 км от мястото на сватбата им преди 50 години. Сутринта, на техния Ден, след лични подаръци, ги сюрпризирахме, че няма да се разхождаме наоколо, а ще ги подготвим за празничен обяд. Облякохме ги, нагласихме и потеглихме с колите с бели балони по тях, в неясна посока.

Така се озовахме в с. Есен, където имахме късмет да уредим да използваме църквата им за нашия ритуал. Там ни чакаше и тяхната кръстница (кума), с която не се бяха виждали отдавна. Поднесе букет на “булката” и официалната церемония започна с длъжностно лице, по авторския сценарий, който ние създадохме, а фотограф от Карнобат засне всеки един момент.

Изготвихме и Свидетество за 50-годишен брак, което да подпишат, че продължават клетвите си и съвместно съжителство

Имаше сълзи, смях и любов, любов, любов!!!

Последва обяд, в гр. Сунгурларе, където бяхме уредили и празнична торта.

Децата ни изживяха всичко това, почувстваха признателността ни и щастието, което създадохме за всички присъстващи. Дадохме пример и време за осмисляне на родовата връзка и силата на здравия брак.

Горчиво! Горчиво!

Оставихме ги без думи, но напълнихме сърцата им с топлина, благодарност и смисъл!

Ако имате повод, който е свързан с ваши, специални хора и искате да ги направим толкова щастливи, свържете се с нас!

Ние умеем да вълнуваме!

Сподели

error: Съдържанието е защитено!!