Лого Подари емоция_запазен знак_БЕЗ фон

10 Романтични изненади за нея

Христина Лакева
Аз съм Христина Лакева и приятелите ме наричат ЕМОЦИЯТА. Обичам и умея да вълнувам. Създател съм на услугата Подари емоция, с която организираме изненади и изживявания за любими хора, по различни поводи.

Искаш да я зарадваш и нещо повече – да я изненадаш?

 1. Подгответе романтична обстановка във свещи, вино/ шампанско, ягоди, аромати и я поканете на антистрес терапия – масаж, с много внимание и любов (крака, ръце, гърба, врата… всичко, което е напрегнато и може да я боли).
 2. Направете й вечеря – класическо, но и романтично изживяване. Може да е много просто ястие, но поднесено с финес – красиво аранжирано, със закачки, салфетки. Може да се храните и един друг… Това сближава.
 3. Подгответе й обяд в кутия. Ако тя няма време да се храни качествено на работа, то помогнете й – така ще й покажете грижа и внимание.
 4. Постройте/ изградете й нещо (собственоръчно) – дневник, рамка за снимка бижу, свещник от природни материали, купа от кокосов орех или малка мебел, която ще й бъде полезна в ежедневието.
 5. Направете си „кино вечер“ вкъщи. Намерете нов и препоръчан филм от любимата й тематика: романтична комедия, криминале, фентъзи… И не забравяйте за пуканките. 😉
 6. Разрешете й да ви обръсне или стилизира косата. Това е голям знак за доверие! А и защо да не се оставите малко в нейни ръце, да излезете от зоната си на комфорт и да се уповавате на фантазията й.
 7. Проведете дълъг телефонен разговор с нея (повече от 30 мин.). Може да е след работа или по път за вкъщи, а най-вече от командировка!
 8. Изненадайте я на работното й място по обяд, с цветя, вкусна храна, а защо не и музикална изненада (за която може да ви съдействаме ние, от Подари емоция)
 9. Сервирайте й закуска в леглото – омлет, палачинки, красив поднос, малка ваза с 1 роза и задължително целувка (като по филмите 😉
 10. Отидете на фитнес с нея или организирайте съвместна тренировка
 11. БОНУС идея: Планирайте й женска вечер с приятелка/и или роднина! 😉 Най-добре е да е изненадващо, а ако имате възможност и да им платите сметката – би било перфектно!

✍️А ако имате нужда от съдействие за тези или други изненади и романтични жестове – пишете ни – http://m.me/podariemocia

🎀Ние сме дизайнери на индивидуални и персонализирани изненади. Експерти сме по създаване, изграждане и поддържане на взаимоотношения. Свържете се с нас по Viber (0889990666), за да ви дадем идеи как да я зарадвате по повод Рожден ден/ Юбилей.

✨НИЕ УМЕЕМ ДА ВЪЛНУВАМЕ!✨

Композиция със свещи и декоративно сърце. Малко детайли – много радост! 😉

Сподели

error: Съдържанието е защитено!!