Лого Подари емоция_запазен знак_БЕЗ фон

Често задавани въпроси

И ние не сме чували, но пък я измислихме на база дългогодишните си наблюдения върху търсенето на идеи и нуждата от помощ за организирането на изненади и изживявания за любими хора. Използвайте я, защото тя е ключът към емоциите, мислите, спомените и сърцето на любимия. Ние подаряваме вълнение и на вас, докато кроим целия план и като ви оставим да участвате активно в самата организация.

Точно затова имаме анкета, чрез която ще ни разкажете най-важните неща, които искаме да използваме, за да изпълним негова мечта, съкровено желание или да му покажем колко добре го познавате точно вие.

 

А скъпо ли е времето, което бихте отделили, за да измислите поредна изненада или материален подарък? А баланса между похарчени пари за подарък и ефекта, който би предизвикал той? Ние ще ви помогнем да се позиционирате като човек, който винаги знае как да подходи, за да впечатли. Нещо повече: вие ще бъдете този, който познава най-добре рожденика, знае неговите предпочитания, душевност, хобита, интереси, а това води до огромно количество благодарност, вълнение и любов!

Всички поръчки се плащат изцяло авансово. Това е наша политика.

Пари се връщат само, ако по наша вина няма възможност да се извърши услугата, като се приспадат направените реални разходи до момента.

По банков път, по Revolut и по PayPal.

Да, и то прекрасно! Ние знаем, че сте го правили много пъти до момента и ви поздравяваме за това! Точно затова измислихме тази част от услугата ни, която ще ви помогне САМО на идейно ниво. На всеки от нас му се случва да “забие” и да не знае с какво да зарадва близките си, а времето, което бихме отделили, балансирайки с всички други наши ангажименти, често не е кой знае колко ефективно. Тогава идваме ние, от Подари емоция, с всичкия си опит, идеи, фокус и желание да ви помогнем да впечатлите любимия човек.

Услугата е активна за цяла България, а имаме онлайн продукти и за извън границите. Имаме познати и партньори във всеки по-голям български град, откъдето може да бъдем полезни и на място.

Нарекохме така своя метод на работа (Чувствай Действай Радвай), защото ние минаваме през тези процеси и ги пренасяме към вас. За да ви бъдем най-полезни, трябва първо да поЧувстваме човека, когото ще радваме (да ни разкажете максимално детайлно какви са интересите, хобитата, ценностната система и мечтите). След това идва моментът на Действието – вие проучвате теми, познати и т.н., за които сме говорили, а ние подготвяме скелето на изненадата. И накрая е Радостта! Най-сладкият момент! Когато и вие, и вашият любим човек, и ние виждаме смисъла в очите, сълзите, трепета и широката усмивка!

Да, имаме продукт „Подари СИ емоция“, който включва подробен разказ за три ваши мечтани изживявания. Получавате бюджет, който да одобрите и подписваме договор, в който се упоменава, че до една година ще ви се случи един от обсъжданите сценарии, но няма да знаете кой и кога, нито как точно.

error: Съдържанието е защитено!!