Лого Подари емоция_запазен знак_БЕЗ фон

Изненада със Стойчо Керев

Христина Лакева
Аз съм Христина Лакева и приятелите ме наричат ЕМОЦИЯТА. Обичам и умея да вълнувам. Създател съм на услугата Подари емоция, с която организираме изненади и изживявания за любими хора, по различни поводи.

Изненада със Стойчо Керев

Да имаш 18-годишен син, който се увлича по История и Политика, обича да дебатира, чете сериозна литература и умее да мечтае. Да искаш да го изненадаш в училище и да му покажеш колко е специален, но да нямаш идея как… В тази ситуация се свърза с нас Илка от София.

Не ни отне много време, за да измислим сценария, който и разиграхме на Рождения ден на Николай: появих се по време на час по Български език, при класната на 11-ти „А“, в 44-то училище и му поднесох пред всички антикварна книга История на България, балони с цифри (18) и новината, че негов любим човек ме изпраща, за да го зарадвам.

” След това дойде ред и на “Черешката на тортата”, а именно: г-н Стойчо Керев ”

След това дойде и „Черешката на тортата“, а именно: г-н Стойчо Керев, който изключително любезно се отзова на момента на моята молба да дойде и да изненада своя голям фен Николай. Подари му авторската си книга „Измамна реалност“ с автограф и проведе силен, мъжки и менторски разговор – беседа за истинските неща в живота, приятелството и енергията с учениците. Всичко беше вълшебно и неповторимо, а времето беше спряло!

Когато, накрая, се появи и майката на Николай с торта, със свещички … празникът беше в пълен ход.

Факт е, че това беше една приказна и много смислена изненада, която подготвихме с много вълнение и внимание към детайла.

 

Сподели

error: Съдържанието е защитено!!