Лого Подари емоция_запазен знак_БЕЗ фон

Подари емоция в Централа за чудни истории

Христина Лакева – ЕМОЦИЯТА гостува в рубриката на Теньо Гогов от „На кафе“ с Гала. Той я именува „Момичето - трюфел“, защото изглежда маловажна и неугледна, но всъщност е с дълбок смисъл и ценност.

В централата за чудни истории

Моята вълнуваща история е подбрана от множеството изненади, които съм организирала за своите клиенти на „Подари емоция“. Тя е семпла и на пръв поглед може да бъде неглижирана, но крайно съдържателна и с послание.

Става дума за поръчка на Наталия, която живее от над 15 години в Германия, да зарадваме майка й (без повод), която живее сама в гр. Русе и с която не са се виждали повече от година, заради локдауните.

Моята идея беше, че освен с нещо красиво (цветна аранжировка), вкусно и пивко (шоколадови бонбони + вино), ще е много трогателно тя да й напише писмо. Това е един от начините да си съберем мисълта, да остане нещо трайно и много лично, защото под такава форма може да си излееш сърцето и да опишеш детайлно защо някой е толкова важен за теб.

“Той я именува „Момичето – трюфел“, защото изглежда маловажна и неугледна, но всъщност е с дълбок смисъл и ценност.”

Когато получих това писмо, плаках много, защото беше истинско, пълно с любов, разбиране и благодарност, от страна на Наталия към майка й, която я беше отгледала сама. Това, което малко още ме разклати беше, че имаше супер много препинателни и граматически грешки и както казах на Теньо – „беше си за двойка в училище“.  Веднага помолих Наталия да го коригирам, но тя твърдо отказа, защото заяви, че „Мама е наясно, че аз не мога да пиша добре на български“. От цветарското ателие в Русе също ми звъннаха веднага, щом го получиха, за да алармират, че е с много грешки, но и тяхната молба отклоних да го коригират.


Така, един ден, младо, приятно, момче изненада майката на Наталия, на работното й място (в административна сграда, в Русе), сред колежките й. Това, което ще запомним всички е репликата към дъщеря й, след това, че толкова хубаво нещо не й се е случвало от години…

С Теньо ви призоваваме да напишете писмо до мама и тати, в което да им благодарите, простите, зарадвате и покажете колко са ви ценни и с какво точно винаги ще бъдат в мислите ви!

СПОДЕЛЕТЕ
error: Съдържанието е защитено!!