Лого Подари емоция_запазен знак_БЕЗ фон

Христина Лакева – ЕМОЦИЯТА

Моята лична история

Родих се и израснах в София (трето поколение софиянка). С баща DJ и майка търговец имах изключително интригуващо, интензивно, шумно и нестандартно детство. Бях единствено дете и имах много моменти на скука, която ме научи на изобретателност, а книгите развиваха въображението ми.

От малка  осъзнато обичам и ценя изненадите. Винаги съм знаела къде „крият“ нашите коледните ми подаръци, но не ги поглеждах дори, за да си запазя удоволствието.

Когато пораснах и се появи въпроса: „Защо искаш да изкарваш много пари?“, аз отговарях без да се замисля: „За да пътувам по света и да правя подаръци и изненади на любимите си хора!“

Кумувала съм три пъти и съм организирала най-невероятните , персонализирани момински партита и винаги съм казвала, че имам три „продукта“, а мъжът ми ме амбицираше, коментирайки, че ще си говорим, когато правя по три на седмица, а не на 2 години… 😉

Голямо мое вдъхновение е 27-годишното ми приятелство с моята „систър“ от Бургас. Километрите, които ни делят ни правят още по-изобретателни и през цялото време ние не спираме да се изненадваме, с което поддържаме отношенията си и сме за пример и вдъхновение на много хора.

Повече от 17 години кипя в организацията на вълнуващи и запомнящи се корпоративни събития (тийм билдинги, офроуд обучения, автомобилни презентации и ентъртейнмънт програми). Обичам дейността си и най-вече предизвикателствата, каквито през годините съм имала не малко.

На 13.03.2020 г. (Денят, в който обявиха Пандемията и Извънредно положение в България), аз разбрах, че фирмата ми АутДор Активити ООД скоро няма да има дейност (кризисен момент). Десет дни по-късно, след трескаво мислене и поглед дълбоко навътре, какво обичам и умея да правя друго, с което искам да се занимавам, измислих услугата “Подари емоция”, с която организирам изненади и изживявания за любими хора, по различни поводи.

Това е моят начин да достигам до сърцата на много хора. Да ги изкарвам от зоната им на комфорт. Да ги виждам в най-естествения им вид – без време за маски, обезоръжавайки ги с усмивка.

Услугата е първата в този си вид в България – толкова персонализирана, бутикова и индивидуална. Наясно съм, че имам обучителна роля, която след стотиците сценарии, които изпълнихме с моите партньори и усилията ми да развивам бранда Подари емоция, има голям успех! Среща ме с хора като мен – позитивни, забавляващи се и показващи на близките си колко много ги обичат и ценят. Това ми дава сили да продължавам и да раздавам усмивки на всички вас!

Обичам и умея да вълнувам! Ако имате нужда да направим това за вас и вашите близки – свържете се с нас!

Подари емоция!

Ние знаем всичко за емоциите!

error: Съдържанието е защитено!!