Лого Подари емоция_запазен знак_БЕЗ фон

Румяна Гюркан

Моята лична история

Родена в Бургас, аз съм невероятна късметлийка да бъда отгледана в семейство, където обичта, смеха и активността бяха ежедневие. Това ми даде възможност да имам живот, наситен с емоции и ме научи как свободно да ги изразявам. 

Винаги съм обичала да общувам и да се запознавам с нови хора, а още от дете, рождените ми дни бяха истинско приключение не само за мен, но и за всичките ми приятели. Обожавах и все е така, да правя изненади, това ме вдъхновява, дава ми енергия и развива моята креативност. За това Подарявам Емоции с лекота. 

И да, за да правиш това са нужни и организационни умения, които развих, завършвайки специалността “Човешки ресурси” още през далечната 2004г., като от тогава до сега управлявам семеен хотел “Булаир” в Бургас. И понеже обичам и имам енергията да “давам повече и повече” съм мениджър “Събития” в най-големия център за организирани мероприятия по Южното Черноморие “Амая Бийч” и председател на благотворителна организация  “Зонта клуб” Бургас. 

А това, което “работя” прави щастлива не само мен, но и хора, с които и за които го правя. И повярвайте ми, никак не е трудно, защото съм открила и продължавам да развивам това, в което се чувствам най-добра, а то е да предизвикам и подарявам хубави емоции. 

Ако и Вие искате да усетите този заряд, изберете си повод да “Подарите емоция”, а ние ще ви помогнем да я изживеете.

error: Съдържанието е защитено!!