Лого Подари емоция_запазен знак_БЕЗ фон

Мечтаният подарък – изненада за всяка жена!

Христина Лакева
Аз съм Христина Лакева и приятелите ме наричат ЕМОЦИЯТА. Обичам и умея да вълнувам. Създател съм на услугата Подари емоция, с която организираме изненади и изживявания за любими хора, по различни поводи.

Разказ за едно емоционално изживяване за 30-ти юбилей на момиче

Казват, че човешкият живот е кратък… Докато мигнеш и той е свършил. А какво е това, с което го пълним зависи от всеки от нас. Но има нещо общо и това са спомените.

Всички ние създаваме, изживяваме, пълним, като кукла с дунапрен, живота си и този на близките си хора, със спомени. Дали те ще са положителни или отрицателни зависи от много неща, но и от съзнанието ни.

А дали най-ценното, което може да подарим на любимите си същества, не са емоциите и спомените?

Прочетете по-надолу и сами преценете дали бихте искали и вие да сте на мястото на главната ни героиня или на братовчедка й, която е поръчител и главен „виновник“ да се сбъдне всичко това.

Снимки – спомен от една фотосесия, която ще изживяваме и за която ще говорим дълги години!

Как започна всичко:

Потърси ни Гери, която живее в Англия и имаше голямо желание да зарадваме братовчедка й за 30-тия юбилей. Нямаше никаква идея с какво точно.

В рамките на 10 мин., в продължение на разказ за това какъв тип е рожденичката, с какво се занимава (влогър) и какво харесва (обича да пише, интересува се от мода  пътешествия), дадох идея да организираме изненадваща професионална фотосесия!

Правила съм го и преди, но за много близък човек и знам стъпките и как да стане ПЕРФЕКТНО като изживяване + как да го превърнем в спомен за цял живот.

Много е важно, разбира се, че и Гери (момичето от Англия) ми се довери и така започна всичко…

Изненадващо пресрещане от моя страна на пл. Славейков, точно на Рождения ден на Лили, която беше със сестра си (която ни беше “таен агент”), качване в автомобила на Подари емоция https://www.facebook.com/podariemocia

Колата на Подари емоция

(пускане на 2 клипчета – от братовчедка й, която я уверява, че е в сигурни ръце и от приятел, с когото отдавна не са се чували и виждали) и отвеждане във фризьорски салон.

Салон Лоретта

Очакваше я украса с балони (големи цифри – 30 и други шаренийки). Оттам – коафьорът (Лора Иванова) първа започна да се грижи за косата й. Включи се гримьор (Ивайло Андреев).

Екипът, който полагаше грижи за Лили постоянно се множеше.

Върхът беше, когато се появи стилистът, а именно небезизвестната Тути (едно време от предаването „Огледала“, а и личен стилист на певицата Анелия и поредица звезди и бизнесмени), която се оказа, че сме уцелили, че й е фенка. Бяхме подготвили 3 супер визии, за които всичко беше изпипано от топ марки (да те е страх да ги облечеш, че да не дръпнеш някое конче…), бижута, обувки и всичко от-до.

Тути показва една от подготвените визии на Лили и сестра й

След пълното преобразяване дойде време да потегляме и се озовахме в центъра, на локация, която променяхме в движение, покрай новините за стачки и затваряне на доста софийски централни улици. Избрахме спонтанно да се позиционираме в Царската градинка, зад Националната галерия и по-точно във външната част на Tobacco Garden Bar.

Там, освен кетъринг, който вече беше необходим, ни очакваше и фотограф и то не кой да е, а Адриана Янкулова – Чапкънова, която се оказа също сериозно „следвана“ в социалните медии от рожденичката. Лили имаше възможността да застане пред обектива на Ади и да се почувства като снимаща се за корица на Vogue или Grazia или Ева… 😉

Всичко това отне около 4-5 часа, в които вече знаете, че най-важната и основна звезда беше Лили, която летеше от всичко, което й се случва. През колко емоции и сълзи минахме, още в началото – само ние си знаем и така ще си остане, но всичко беше като сбъднат сън!

Особено, когато, накрая (след като си тръгна с перфектна визия за предстоящото вечерно парти) чухме репликата, че „Ако имах възможност да избера какъв подарък да получа на 30-тия си рожден ден, щях да избера точно това!“.

Няма по-голяма награда за всички усилия и организационни моменти!

Истината е, че това си остава едно от мащабните ни лични събития, за което винаги ще си спомняме с любов, усмивка, благодарност и копнеж да го повторим за същите хора, със същия екип, след години.

Поръчителката ни и братовчедка й си говорят много често за това изживяване, което споделиха под различна форма (едната виртуално – през цялото време я държах в течение, както за подготовката – със снимки, така и за самия ден – и с доста заснети видеа. Факт е, че то остава в историята, спомените и сърцата на всички ни!!!

Фотограф: Адриана Янкулова – Чапкънова
Голяма част от екипа, благодарение на който всичко това се случи толкова красиво и с любов към детайла!

Ако искате и вашето момиче, вашата Най-специална жена, да сияе така – пишете ни и ние ще го организираме и заредим емоционално, както за вас, така и за Нея!

или

Сподели

error: Съдържанието е защитено!!