Лого Подари емоция_запазен знак_БЕЗ фон

Изненада за приятелка по повод Юбилей

Румяна Гюркан
Здравейте! Казвам се Румяна Гюркан и съм организатор в Подари Емоция, което е мое мото и начин на живот. Знам каква зареждаща сила са именно емоциите и то не само за мен, а и за останалите, и за това използвам всеки повод за да ги изразя. И магията се случва, винаги и за дълго.

ПОДАРИ ЕМОЦИЯ в Испания!

Какво би подарила на своя СКЪПА приятелка, която е избрала да отпразнува рождения си ден само с теб и то на Карнавала във Валенсия. Та, тя си има всичко плюс прекрасно семейство и невероятни приятели. За това избрах да й подаря ЕМОЦИЯ.

След едномесечна подготовка, изненадите за юбилея й/ навършва 40 години/ започнаха да валят като проливен дъжд, с какъвто ни посрещна Испания. Още в навечерието на рождения й ден получи “неочаквано” букет от съпруга си, а заедно със сутрешното си кафе се сдоби и с доза прекрасни поздрави, записани във вълнуващо видео послание от нейните най-близки хора.

Колаж от част от изживяванията в този щастлив ден

Последва още една изненада – посещение в салон за красота, където се погрижиха да е “Хубавицата на деня!”. И сега, когато вече е заредена и летяща от щастие, беше провокирана да запише и направи в рамките на този свой рожден ден “40 неща, които обича” и писането започна….. И да, успя да опише 40 свои любими неща, които да са част от този ден, а малко преди да се присъединим към карнавалните вечери на Валенсия, отново “изненадващо” , но само за нея:), се включиха в конферентно онлайн обаждане всичките й любими приятели, които бяха далеч от нея, но само физически.

И така с много блясък в очите й и пълно с обич сърце ние се потопихме в приказните улици на карнавала, където ТЯ летеше от щастие, защото това, според нея, беше НАЙ-ХУБАВИЯТ РОЖДЕН ДЕН, който някога е имала без да организира абсолютно нищо! Дори за вечерята се бе погрижил неин приятел, живеещ във Валенсия.

И така от един обикновен ден, се превърна в НЕЗАБРАВИМ РОЖЕН ДЕН, просто защото избрах да й ПОДАРЯ ЕМОЦИЯ.

А вие имате ли някоя толкова СПЕЦИАЛНА жена, която искате да зарадвате, защото ние можем да ви помогнем да я развълнувате?

Сподели

error: Съдържанието е защитено!!