Лого Подари емоция_запазен знак_БЕЗ фон

Изненада за любимите жени на 8-ми март

Румяна Гюркан
Здравейте! Казвам се Румяна Гюркан и съм организатор в Подари Емоция, което е мое мото и начин на живот. Знам каква зареждаща сила са именно емоциите и то не само за мен, а и за останалите, и за това използвам всеки повод за да ги изразя. И магията се случва, винаги и за дълго.

Как събрах 3 поколения жени на обяд, без те да подозират това!

Румяна Гюркан

Най-безценният подарък – времето заедно!

Изненада, която се помни цял живот!

Датата е 8 март 2021 г., понеделник, делничен работен, учебен и натоварен със задачи, нормално за начало на седмицата.

Град София, мястото, в което живеят 3 мои любими жени: най-добрата ми приятелка, невероятната й майка и прекрасната й дъщеря.

Приятелката ми е най-енергичният човек, когото познавам и обожава да изпълнява поне 30 задачи, в рамките на 24 часа. Нейната майка пък е бизнес дама, за която дневните разговорите по телефона могат се равняват на разстоянието София – Дуранкулак, а чаровната им дъщеря и внучка, подобно на тях, препуска между училище, уроци и тренировки.

Та, истинско постижение е, независимо, че живеят в един град, да се съберат трите поне за час, а толкова много обичат времето, когато са заедно.

Именно това реших да им подаря за 8-март – ВРЕМЕ ЗАЕДНО!

Подарих им ОБЯД, защото знам колко големи ценители са на храната или иначе казано “чревоугодници”. 🙂

За целта ми беше нужен хубав ресторант, с добра кухня. На всичкото отгоре и да се намира близо до училището на детето, защото тя трябваше да е там в 13.30ч.

Сложна работа, ноооо който търси намира.

Та, благодаря на персонала на Турски ресторант Samer Grill House, които откликнаха на молбата ми и съдействаха с изненадата.

А каква беше тя?!

Трябваше и трите да бъдат точно /пак трудно осъществимо за тях/ в 12.00ч. в ресторанта, без да знаят, че имат среща една с друга.

И както се сещате, аз живея в Бургас, и за да осъществя всичко това имах нужда от съучастници. Добре, че техните мъже са мили хора, които приеха идеята, а и имат завидни актьорски умения

/между другото, съпругът на моята приятелка наистина е актьор и то популярен:)/ и така, трите се озоваха в 12.00ч. в ресторанта, на сервирана маса /подбрана по техен вкус/, където майката трябваше да е на бизнес обяд, дъщерята на среща с приятелка,  а внучката, да изпълни заръка от баща си.

Сигурно си представяте, каква е била изненадата им, когато и трите са се озовали в ресторанта, заедно, без да подозират това.

Разказ от първо лице – изненаданата аз! 8-ми март вече за мен е Денят на Изненадите! 😉

Освен доволни от срещата си, те бяха и много впечатлени, че техните мъже са измислили всичко това за тях, докато точно в 12.30ч., пристигна куриер с  цветя за всяка една и картичка от мен, с която те разбраха, кой е в основата на всичко това. Е, малко им разбих илюзиите, че някакво чудо е станало с техните мъже , нооо им пожелавам да не се отказват да се надяват на ЧУДЕСА.

А вие искате ли да се случат подобни Чудеса и на вас? Пишете ни и ще ви помогнем да изживеете тези ЕМОЦИИ.

НИЕ ЗНАЕМ ВСИЧКО ЗА ЕМОЦИИТЕ!

Изненада за три любими жени на 8-ми март

Сподели

error: Съдържанието е защитено!!